Nye muligheder for medfølgende partnere

When:
6th February 2019 @ 5:00 pm – 7:00 pm
2019-02-06T17:00:00+01:00
2019-02-06T19:00:00+01:00
Where:
MALT, Bryggerboligen
Ceresbyen 62
8000 Aarhus C
Contact:
Repat in Denmark

Udover networking byder eftermiddagen på indlæg ved Jannie Aasted Skov-Hansen, som sætter fokus på de udfordringer, der følger med, når man som par vælger at flytte til at andet land og fortsætte karrieren.

Jannie Aasted Skov-Hansen har etableret et nyt globalt fællesskab, ’here we are global’, der gør det nemmere at engagere sig professionelt og opretholde en faglig identitet under en udstationering. I samarbejde med HR-firmaer, start ups og NGO’er åbner ’here we are global’ mulighed for strategisk at dele kompetencer via betalt eller frivilligt arbejde og gøre en forskel lokalt.

Jannie Aasted Skov-Hansen er Senior HR & Mobility Consultant hos Novo Nordisk med speciale i emerging markets. Hun bruger sin erfaring fra den private sektor og NGO-verdenen i opbygningen af netværket og tilhørende nye HR løsninger, som tiltrækker sig stigende opmærksomhed på tværs af sektorer.

Der er vanen tro tid til at netværke før og efter indlægget.

Det er gratis at deltage, men husk venligst at tilmelde dig.
Det er muligt at købe drikkevarer hos Malt Bryggerboligen.

Om Stambord Aarhus
Stambord er et globalt koncept for udenlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DABGO.

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial